Ga naar de inhoud

Regionale mini-conferentie onderzoek in het mbo, op 3 juni vanaf 14.30, met mboRijnland.

Meer info
header-roc-mondriaan

Het team van het CIV bestaat uit een divers gezelschap met een brede expertise. Hier stellen we ons graag even aan je voor.

 • JET BURGERT
  Programmamanager. Bewaakt koers van het CIV, aansturing, bewaken pdca-cyclus. Werkt binnen de publiek private samenwerking Opschaling Extra Strong aan versterking van de verbinding met het regionale werkveld en de omarming van innovatie in onderwijs en praktijk.. Aanwezig op maandag t/m donderdag.
 • CINDY VAN SPRONSEN
  Praktijkonderzoeker. Schoolt i-nurses, begeleidt Learning communities en ontwerpt onderwijs. Innovatiedeskundige in opleiding. Nu bezig aan groot onderzoek om dementieonderwijs te verbeteren. Heeft een groot netwerk in het werkveld. Aanwezig op maandag  t/m donderdag.
 • KAREL KANS
  Praktijkonderzoeker. Ontwerpt onderzoeken en voert ze uit (met studenten). Bevoegd docent zorgtechnologie. Participeert in de academische werkplaats technologie voor thuis. Evalueert CIV activiteiten en schrijft artikelen. Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.
 • AD BLOM
  Practor. Focusbepaler en aanjager van onderzoeken. Heeft groot netwerk onder ontwikkelaars zorginnovaties, hbo/wo en zorginstellingen. Levert uit netwerk input voor relevante thema’s.   Aanwezig op woensdag.
 • MAARTEN KOPS
  AV-technicus en VR specialist.  Eigen studio in het CIV. Maakt VR tours van zorginstellingen als onderwijsmateriaal en om studenten voor te bereiden op stage. Daarnaast videomaker en bewerker. Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.
 • MARIKEN HOEVERS
  Docent bij de opleiding Helpende op het Leeghwaterplein. Geeft lessen zorgtechnologie. Bezig met inzet Didactische Elektronisch Cliënten Dossier en ontwerp nieuwe opleiding bbl helpende. Aanwezig op maandag.
 • COR DE BRUIN
  Innovatie Ondersteunend Personeel (IOP). Actief als marktonderzoeker innovatie, organisatie Love2innovate, ontwerper ict-programma niveau 2, licentiebeheer, grafisch ontwerp, ict en in opleiding voor AI-specialist. Aanwezig op woensdag en donderdag.
 • INEKE DITTMER
  Docent bij de opleiding Maatschappelijke Zorg aan de Aspasialaan. Verzorgt lessen en masterclasses zorgtechnologie, ontwerpt keuzedeel Zorg en technologie (MZ) en doet onderzoek naar technologie voor thuis. Aanwezig op woensdag.
 • NICOLE BOEKESTIJN
  Docent bij de opleiding Verpleegkunde aan de Brasserskade in Delft. Actief bezig met integreren mixed reality in het onderwijs, hackatons, lessen zorgtechnologie, organisatie love2 innovatie festival. Aanwezig op donderdag.
 • JEANETTE BRULEZ-VAN OVERLOOP
  Docent specialist en onderwijskundig medewerker aan de Vondellaan in Leiden. Schoolt professionals in het kader van project Digiredzaam Den Haag en docenten over zorgtechnologie. Aanwezig op dinsdag.
 • RENE TE WITT
  Docent anatomie, fysiologie en pathologie bij de opleiding doktersassistent aan de Aspasialaan. Bezig met verkennen van innovatievragen in de huisartsenzorg, het gebruik van data in de zorg en het organiseren van masterclasses. Aanwezig op dinsdag.

Kun jij ons iets leren? Ons inspireren? Of wil je meer weten?

Neem contact op