Ga naar de inhoud
header-roc-mondriaan

Van 8-11 juni 2021 heeft de eerste Hackathon-week plaats gevonden in het CIV. Samen met studenten en docenten van de opleidingen zorg en welzijn van het ROC Mondriaan is het “innovatief denken” verder vorm gegeven.

Een Hackathon is een evenement waarin teams van deelnemers non-stop bezig gaan om in een korte tijd oplossingen voor aangereikte casussen te bedenken. Brainstormen, creativiteit en vernieuwd denken. Leren van elkaar en ondertussen ontstaan er mooie ideeën.

De Hackathon was een succes! En 99,1 % van de studenten zou de Hackathon aanbevelen bij studiegenoten en/of vrienden. Het waren enthousiaste studenten en docenten. Ze hebben allemaal keihard gewerkt en de vonk is overgeslagen.

De winnaars van de Hackathon was team: “No Name Needed”. Zij vielen vooral op, omdat zij de toepassing van de Care-Riing vooral door de stagiaires de instellingen in willen laten brengen. De ontwikkelaar van de Care-Riing gaat met school en de instellingen bekijken om dit in het nieuwe schooljaar vorm te geven. Innovatief denken werkt!

De volgende Hackathon zal plaats gaan vinden in november. Nieuw onderwerp, nieuwe teams.

Kun jij ons iets leren? Ons inspireren? Of wil je meer weten?

Neem contact op