Ga naar de inhoud

Regionale mini-conferentie onderzoek in het mbo, op 3 juni vanaf 14.30, met mboRijnland.

Meer info
header-roc-mondriaan

Innoveren is vooruitkijken. En dat doen we bij het Centrum voor Innovatief Vakmanschap. Zo zijn we al druk bezig met uitnodigingen voor ons traditionele Love2Innovate festival dat komende Valentijnsdag z’n tweede editie alweer beleeft. Maar er gebeurt meer. Naast de VR-brillen waarmee vooral door Maartens inspanning een aantal stageadressen geweldig in beeld is gebracht, zijn we ook in gesprek met een grote ontwikkelaar op gebied van MR (Mixed Reality) om in het klaslokaal een nieuwe werkelijkheid te kunnen aanbieden.

Daarnaast ontwikkelen we met de collega’s van het Leeghwaterplein een gloednieuwe BBL Zorg en Welzijn niveau 2 opleiding die bol staat van innovatie en bestaande technologie.  

Als je bedenkt dat het CIV drie pijlers heeft (school, onderzoek en werkveld) en bovenstaande voorbeelden allemaal onder de eerste pijler vallen, zal het je niet verbazen dat er nog veel meer gebeurt. Daarover meer in een andere blog.   

Als hart onder de riem werd deze week onze RIF-aanvraag (regionaal investeringsfonds) “Opschaling Extra Strong” goedgekeurd, hetgeen betekent dat we de komende jaren op volle kracht door kunnen blijven gaan. Wij hebben er zin in. 

Door; Cor de Bruin

Kun jij ons iets leren? Ons inspireren? Of wil je meer weten?

Neem contact op