Ga naar de inhoud
header-roc-mondriaan

“Wat doe jij daar eigenlijk?” is de vraag die mij het meest wordt gesteld als ik vertel dat ik twee dagen per week bij het Centrum voor Innovatief Vakmanschap werk. Ik vind die vraag volkomen legitiem, maar hij is best lastig te beantwoorden.

Meestal begin ik met een algemeen verhaaltje over wat het CIV doet. Dat we praktijkonderzoek naar innovatie in de zorg doen, adviespunt zijn voor vele zorginstellingen, 8000 zorgstudenten van een nieuwe visie op zorg voorzien en een soort testlab voor nieuwe technologie op gebied van zorg en technologie. En waar ik zelf daarin sta? Eigenlijk overal een beetje.

Ik noem mezelf Innovatie Ondersteunend Personeel (IOP’er). Als het technisch is en (nog) niet werkt, roepen ze mij en ga ik ernaar kijken. Daarnaast werk ik mee aan het maken van VR-tours die we maken op stageadressen voor onze leerlingen (vergelijkbaar met Google streetview), schrijf ik mee aan lesmateriaal, heb contact met externe partijen en pak ik op wat verder ter tafel komt. Zoals deze blog. Het enige nadeel aan mijn baan bij het CIV is dat het maar twee dagen per week is. Maar daar wordt aan gewerkt.

In de komende blogs ga ik verslag doen van de activiteiten van ons centrum. Maar laat het je niet weerhouden om gewoon eens binnen te lopen en zelf te komen ervaren waarom dit de mooiste werkplek van ROC Mondriaan is.

Door: Cor de Bruin

Kun jij ons iets leren? Ons inspireren? Of wil je meer weten?

Neem contact op