Ga naar de inhoud

Save the date: 23 November. Klaar voor de start...

Meer info & aanmelden
placeholder-header-roc-mondriaan-2

Wat ga je doen?

Samen met onze studenten en docenten bouwen we aan de samenleving van morgen. Daar zijn we trots op! Als Programmamanager CIV (0,8 -1 fte) draag je hieraan bij door de uitdagingen van de toekomst te vertalen naar beleid en uitvoering in het onderwijs en de praktijk. Vanaf onze locatie op de Aspasialaan in Den Haag: 

  • ben je verantwoordelijk voor beleid en uitvoering van de activiteiten in het CIV;
  • bepaal je samen met de onderwijs- en schooldirecteuren de koers, waarbij de vraagstukken en ontwikkelingen uit het werkveld en de vertaling naar het onderwijs steeds leidend zijn;
  • ben je de spil in de uitvoering van het RIF programma Opschaling Extra Strong – waarin  innovatie en aansluiting met het werkveld wordt versterkt;
  • duid je relevante maatschappelijke, politieke en bestuurlijke ontwikkelingen in het onderwijs en vervul je hierin een inspirerende en vernieuwende rol.  

Jouw werkplek

Ondersteuning

We zijn de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in regio Haaglanden met onder meer 240 opleidingen, ruim 19.500 mbo-studenten en 5.000 cursisten educatie en volwassenonderwijs. ROC Mondriaan leidt zijn studenten op tot vakmensen: goed voorbereid op een vervolgopleiding en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast draagt ROC Mondriaan bij aan de ontwikkeling van zijn studenten tot verantwoordelijke volwassenen. Zo vinden onze studenten een waardevolle plek in de maatschappij en dragen ze bij aan de economische en sociale groei van de regio. Naast opleider zijn we een stabiele en betrokken werkgever voor circa 2.400 medewerkers. Elke medewerker brengt een eigen achtergrond en talent mee. Met elkaar bereiden we studenten voor op de arbeidsmarkt van morgen.

Binnen ROC Mondriaan vind jij jouw plek bij het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV). In de scholengroep zorg, onderwijs en welzijn (ca. 8000 studenten) heeft het CIV een prominente rol. Vanuit de locatie Aspasialaan is het CIV een van de belangrijkste dragers van duurzame wendbaarheid in zowel het onderwijs als het werkveld. Hier worden de uitdagingen van de sectoren vertaald naar programmalijnen en daadwerkelijke implementatie. Binnen de sector is veel in beweging: personeelstekorten, nieuwe technische ontwikkelingen, verschuivingen in verantwoordelijkheden en taken. Deze ontwikkelingen vragen om gediplomeerden die flexibel kunnen inspelen op veranderende vragen en context.
Het CIV ondersteunt dit door kennisdeling, praktijkgericht onderzoek, het organiseren van (bij)scholing en het aanjagen en faciliteren van het regionale netwerk. Het CIV is opgebouwd rond het practoraat Technologie in Zorg en Welzijn – practor Ad Blom – praktijkonderzoekers, docenten vanuit de verschillende scholen, ondersteuners en innovatie-experts (vanuit innovatiecentrum Middin).

Meer informatie en solliciteren? Klik hier

Kun jij ons iets leren? Ons inspireren? Of wil je meer weten?

Neem contact op